<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=651296935043917&ev=PageView&noscript=1" /> skip to Main Content
Tigla metalica neagra

La ce să atragem atenția când alegem țigla metalică!

Simplitatea montării și raportul preț calitate au promovat acest învelitor ca lider pe piața locală. În fiecare an sunt montate sute de mii de foi de țiglă metalică. Țigla metalică a diferitor producători se deosebește atât prin formele de profilare cât și a caracteristicelor tehnice. Pentru o alegere optimală a țiglei metalice este necesar de urmat 6 pași.

1. Grosimea metalului.

În timpul transportării, montării și a exploatării ulterioare țigla metlică este în contact cu diferiți factori fizici.  Pentru ca aceasta să re
ziste tuturor încercărilor țigla metalică trebuie să fie fabricată dintr-un metal cu grosimea necesară. Diversitatea formelor se încadrează într-un diapazon de grosimi de la 0,37 la 0,75 mm.  Pe parcursul a mai multor ani de experiență compania noastră a stabilit că grosimea acceptabilă se încadrează în limitile de 0,45-0,55mm. Această grosime permite țiglei metalice să fie îndeajuns de elastică pentru profilare, totodată destul de rezistentă factorilor dăunători. Dacă montajul țiglei metalice este efectuat de o echipă de profesiniști, atunci cu o așezare atentă a foilor, este posibil de folosit și metal de 0,40 mm.

2. Cantitata de zinc.

Foile de oțel utilizate la producția țiglei metalice în prealabil sunt zincate. Concentrația de zinc per m2 variază de la 120 la 220 gr/m2.  Această concentrație îi permite învelitorului să fie utilizat pentru o perioadă de la 10 la 20 ani.

3. Tipul de acoperire.

Vopsitul ulterior este necesar atât pentru ca termenul de exploatare să fie prelungit, dar și ca învelitorul să fie estetic. Aceasta poate fi de două tipuri generale: Lucioasă și mată. Aceste două materiale diferă atât ca formă cât și ca elasicitate sau rezistență la zgârieturi. ACOPERIM.MD recomandă să procurați tablă plană mată.

4. Calitatea profilării.

În cazul profilării necalitative a țiglei metalice, foile în timpul montajului nu pot fi instalate  calitativ.  În timpul alegerii materialului cereți managerului să vă arate poze cu obiecte îndeplinite. Uitați-vă atent la îmbinarea foilor, pe poze ele nu ar trebui să se vadă deloc. Cel mai bine va fi să mergeți împreună cu managerul în sala de producție sau măcar la depozitul produselor finite și să vedeți una două comenzi de țiglă metalică gătită petru eliberare. Acestea depozitte una peste alta ar trebui să arate ca un totîntreg.

5. Producătorul.

Alegerea producătorului este cel mai important punct, deoarece acesta este responsabil de certificatul de garanție. Atunci când alegi producătorul încearcă să înțelegi care sunt furnizorii săi cu ce tipuri de metal lucrează cât de bine are stabilit un control al calității. La fel producătorul este responsabil de timpul de fabricare a acoperișului DVS.

6. Alegerea vânzătorului.

Să cumperi țigla metalică a unui și același producător poate fi făcută de la diferiți dealeri.  Țigla metalică trebuie cumpărată de la companii în care lucrează profesionali, care pot oferi o consultație calitativă. La fel atrage-ți atenția la asortimentul materialelor de acoperiș pe care vi le propune vânzătorul. Un vânzător profesionist vine cu absolut toate materialele necesare acoperișului DVS. Acest punct vă v-a economisi atât timpul cât și banii DVS.

ACOPERIM.MD recomandă să cumpărați țigla metalică de la companiile care pot oferi și serviciile de montare.
Acest lucru este argumentat de faptul că această companie devine responsabilă de întreg procesul de modernizare a acoperișului DVS. Este o economie reală de timp. La fel companiile de construcție au stabilit un control al calității atât la nivel de procurare a materialelor cât și la montarea acestora.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top